SynBier Platinum Blond

Platinum Blonde Synbier is makkelijk drinkbaar en de heldere bleke kleur van deze pale ale in combinatie met de licht fruitige nasmaak geeft het een specifiek karakter.

SynBier Oaked Quadrupel

Een mooi, zwaar, hooggistend speciaalbier, volgens eigen recept gebrouwen en gerijpt in drie verschillende eikenhouten whiskyvaten.

SynBier Weizen Doppelbock

Weizen Doppelbock is een Winterbock bier met een unieke smaak. Een Dubbelbock met veel kenmerken van een Weizen bier.

Synbier Golden Indian Pale Ale

Indian Pale Ale, ook wel IPA genoemd, kenmerkt zich door de karakteristieke, fruitige, aroma en smaak, afkomstig van meestal een combinatie van verschillende hopsoorten. De combinatie van fruitige hop en bitterheid en een stevig alcoholpercentage zorgt voor een uiterst aangenaam bier.

Collector’s Edition Tripel

Een krachtig bier met tonen van fruit en kruiden. Op ambachtelijke wijze gebrouwen naar receptuur van onze eigen brouwers.

Collector’s Edition Dubbel

Het aroma van dit bier is fruitig met tonen van cacao. De smaak is zacht zoet, met tonen van karamel, chocolade, kersen en rozijnen. De medium body en het relatief lage alcoholpercentage maken dit een heerlijk soepel bier wat goed te combineren is met rood vlees, Franse kaas of een stuk pure chocolade.

Wil je weten wat de kenners er van vinden?

adminSynBieren