Synbier on Tour

Groot succes SynBier on Tour!

In juli was de eerste batch SynBier een feit. We hadden zo’n 150 liter (netto) gebrouwen en wilden graag weten of het bier ook bij het bredere publiek in de smaak viel.

Wat beter dan te vragen om de input van onze collega’s en klanten, om te peilen wat er eventueel aan het bierrecept aangepast kon worden om het bier nóg lekkerder te maken. Omdat onze klanten en collega’s over het hele land verspreid zitten, besloten we naar de mensen toe te komen.

De Synbus

IJskoud geserveerd SynBier

SynBier Proeverij

In de maand september hebben we daarom met onze SynTouch Promotiebus (Volkswagen T2 uit 1971) een viertal grote steden van Nederland aangedaan, om daar ons eerste SynBier te laten proeven door genodigden. We waren te vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Met de SynBus reden we naar een geschikte plaats in een van de grote steden en organiseerden pop-up proeverijen voor genodigden. Alle pop-ups waren erg gezellig en werden druk bezocht. Onder het genot van een hapje hadden de mensen volop de gelegenheid om het nieuwe SynBier te proeven, te keuren en te bespreken.

Wij zijn er klaar voor!

En….het bier viel erg goed in de smaak bij onze gasten.

Dankzij de feedback die we hebben ontvangen gaan we het recept optimaliseren. Zo willen we de kleur nog wat aanpassen, de fruitige nasmaak nog iets versterken en het alcoholpercentage wat verlagen. Dit nieuwe recept zal in de maand oktober gebrouwen worden. Zodra dit bier klaar is, zullen we ook dit bier graag met de liefhebbers en geïnteresseerden delen. Houd onze website dus in de gaten!

adminSynbier on Tour