Ontwikkeling nieuw bier

Er gaan geruchten dat er een nieuw SynBier ontwikkeld gaat worden. Die geruchten kunnen we helaas nog niet bevestigen noch ontkrachten.

Het is inmiddels bij onze klanten wel bekend dat wij dol zijn op een lekker biertje en wij zijn er super trots op dat onze klanten dit zeer weten te waarderen. Het Platinum Blond is inmiddels bekend als “ons eigen bier” en dit bier is zo’n succes dat we dit bier al een paar keer hebben gebrouwen. Niet alleen wij zelf zijn dol op dit bier. Onze klanten nodigen ons uit voor de vrijdagmiddagborrel waar we natuurlijk graag met ons bier verschijnen.

Dit jaar vieren we ons 10 jarig jubileum. Natuurlijk kon ter eren van dit feit een speciaal bier niet achter blijven; een prachtige Barrel Oaked Quadrupel werd gebrouwen in samenwerking met brouwerij Noordt en Derek Walsh.

Met het einde van het jaar in zicht zijn verschillende mensen beginnen te speculeren over een eventueel EindejaarsSynbier. Natuurlijk heeft dit ons ook aan het denken gezet, maar of we inderdaad weer de brouwerij in duiken voor een nieuw biertje houden we nog even voor ons. Het zou wel fantastisch zijn als we weer met een knalbier menig bierfanaat kunnen verrassen. En natuurlijk stellen we onze fans niet graag teleur. Hou deze website daarom in de gaten. Want wie weet, komt er binnenkort toch nog weer een nieuw SynBier!

SynbierbeheerOntwikkeling nieuw bier